Missiomme

 

Missiomme on viedä asiakkaat turvallisesti luontoon ja sieltä takaisin inspiroituneena ja kokemusta rikkaampana. Muodostaa yhdessä tiimi, joka selviytyy eteen tulevista haasteista ja voi saavuttaa mitä tahansa – yhdessä. Ohjeistaa melomaan niin tyynellä säällä, kuin villimmässäkin virrassa tarjoten samalla tietoa ja oppia Suomen luonnosta ja villieläimistä luonnonsuojelua unohtamatta.

 

Meistä ja palvelusta

 

Pyrimme välttämään massaturismia ja isoja ryhmiä, ja siksi otamme retkillemme vain muutamia asiakkaita viikossa. Tämä mahdollistaa sen, että pystymme vastaamaan paremmin asiakkaidemme toiveisiin ja tarjoamaan henkilökohtaisempaa palvelua. Siksi olemme myös joustavia retkiohjelmien suunnittelussa. Meidän kokemuksemme on Sinun etusi.

 

 

 

Opastetut melontaretket Naarajoki (Etelä-Savo) 1- 7 päivää (Pieksämäki - Kangasniemi) Majavareitti (Etelä-Savo) 1- 3 päivää Oravareitti (Etelä-Savo) 1-5 päivää Suihkolanjoki (Etelä-Savo) 1-5 päivää (Jäppilä to Lake Saimaa) Koitajoki (Karjala) 2-6 päivää Ulpukkareitti (Etelä-Savo) 1-4 päivää
Opastetut lumikenkäreitit Vedenjakajareitti (Etelä-Savo) 5-10 km (Pieksämäki Lumikenkäilemme metsässä ja järvellä sekä nautimme erähenkisen lounaan taukopaikalla kauniin vedenjakajareitin varrella jossa on myös mahdollisuus pilkkiongintaan (järvikalat) tai lohiongintaan Tahilammella. Opastettu retki sisältää ruokailun ja kalastusluvan pilkkimistä varten. Minimi ryhmän koko on neljä henkilöä - hinta EUR 149/hlö.

XSTREAMS

Kangaskatu 2

76100 Pieksämäki

 

info(at)xstreams.fi

www.xstreams.fi

 

 

XSTREAMS tarjoaa Nordic Create

 

Opastetut melontaretket Naarajoki (Etelä-Savo) 1- 7 päivää (Pieksämäki - Kangasniemi) Majavareitti (Etelä-Savo) 1- 3 päivää Oravareitti (Etelä-Savo) 1-5 päivää Suihkolanjoki (Etelä-Savo) 1-5 päivää (Jäppilä to Lake Saimaa) Koitajoki (Karjala) 2-6 päivää Ulpukkareitti (Etelä-Savo) 1-4 päivää Opastetut lumikenkäreitit Vedenjakajareitti (Etelä-Savo) 5-10 km (Pieksämäki Lumikenkäilemme metsässä ja järvellä sekä nautimme erähenkisen lounaan taukopaikalla kauniin vedenjakajareitin varrella jossa on myös mahdollisuus pilkkiongintaan (järvikalat) tai lohiongintaan Tahilammella. Opastettu retki sisältää ruokailun ja kalastusluvan pilkkimistä varten. Minimi ryhmän koko on neljä henkilöä - hinta EUR 149/hlö.